DDR trener?!

Roma je od poslednjih pet utakmica, računajući i poraz u Ligi šampiona od Porta, izgubila četiri. “Vučica” je bila bolja samo od Empolija na Olimpiku.

Navijača, a očigledno i Frančeska Totija najviše je zabolio poraz u “derbiju sunca” i to usred Rima. Napoli je pobijedio 4:1 i na taj način dao signal čelnicima Rome da razmisle o promjeni trenera.

Legendarni kapiten Frančesko Toti preuzeće ulogu tehničkog direktora Rome i prvi zadatak biće mu da postavi bivšeg saigrača i nasljednika Danijelea De Rosija za trenera, piše Korijere delo Sport.

Toti trenutno radi kao jedan od zamjenika direktora u sportskom dijelu, poslije odlaska Ramona Monćija neće doći na mjesto sportskog direktora, ali bez obzira na to imaće snažan uticaj na sve odluke.

Zato najbolji strijelac i igrač sa najviše utakmica u istoriji rimskog kluba želi da napravi rokadu na mjestu trenera i umjesto iskusnog Klaudija Ranijerija postavi još uvijek aktivnog fudbalera De Rosija.

Postoji mogućnost da De Rosi ovog ljeta završi karijeru jer uskoro puni 36 godina, a po završetku ove sezone ističe mu ugovor sa voljenim klubom, jedinog za koga je igrao – isto kao i Toti.

Interesantno je da je De Rosijev otac Alberto trener mladog tima Rome.

(Izvor: MONDO)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *