De Laurentis: ”36 miliona je mnogo za Manolasa”

Predsednik Napolija, Aurelio De Laurentis, odgovarao je na brojna pitanja za Radio Kiss Kiss, a između ostalog, i na pitanja vezana za štopera Rome, Kostasa Manolasa.

”Istina je da smo zainteresovani za Manolasa. Pratimo ga još od kada nam je Albiol rekao da više nije zainteresovan da nastavi karijeru u Napoliju. Nikoga ne želimo da prisiljavamo da ostane, pa smo se okrenuli dovođenju Manolasa.”

”Kada je on u pitanju, postoje dve prepreke: jedna je njegov karakter. Problem je što ponekada kao da ima napade besa. On će morati da razmisli da li je kompatibilan sa našom svlačionicom, jer takvih problema ne smemo imati. Druga prepreka je vezana za Romu, koja još uvek nema sportskog direktora. Moramo razmotriti po kojoj ceni ga možemo kupiti, Uložio bih novac, ali klauzula mora biti snižena. Kada se doda i njegova plata, jasno je da je klauzula previsoka.”

”Imam dosta poštovanja prema Manolasu, ali treba uzeti u obzir i njegove godine (28) i to da ga zbog toga teško možemo preprodati.”

Manolas je došao u Romu iz Olimpijakosa 2014. godine za 15 miliona eura. Iako je uvek bio jedan od najboljih igrača u timu, punih 5 godina je ostao u klubu. Klauzula koju ima u ugovoru iznosi 36 miliona eura, a sajt transfermarkt.com vrednuje Grka na čak 45 miliona eura.

Leave a Reply