Di Frančesko: “Bitno je da se Džeko psihički vrati, onda že golovi doći jako brzo”

Roma danas u 15h gostuje Atalanti u utakmici 21. kola Serie A.

Nakon lošijeg starta sezone naša Roma se vraća na pravi kolosek, vezane su 3 uzastopne pobede i danas će Di Frančesko i ekipa juriti četvrtu pobedu u nizu na uvek neugodnom gostovanju u Bergamu. Jasno je svima da će danas biti naročito teško jer je i Atalanta u odličnoj formi i pobedom bi uspela čak i da nas pretekne na tabeli.

Danas će Edin Džeko biti starter koji nije na svom nivou ove sezone. Dijamant se skoro oporavio od nezgodne povrede zbog koje je odsustvao preko mesec dana. Svi romanisti se nadaju da će se brzo vratiti u golgetersku formu jer nam njegovi golovi itekako nedostaju ove sezone.

Na konferenciji za štampu pred meč Euzebio je potvrdio da je Edin trenirao bez problema ove nedelje i da je spreman da odigra ceo meč.

Di Francesco press
Facebook/AS Roma

“Napreduje i ove nedelje je trenirao bez ikakvih problema. Jako je bitno da bude psihički spreman jer se svaki napadač najbolje oseća kada postiže golove. Nakon utakmice sa Torinom bio je jako srećan zbog pobede i ako nije postigao gol. On uvek igra za ekipu i jako dobro zna kako se igra timski i stavlja ekipa na prvo mesto. Siguran sam da će brzo vratiti staru formu”, izjavio je Di Frančesko.

Leave a Reply