Džeko i Kolarov ne mogu jedan bez drugog, kapiten Srbije takođe u Interu?

Edin Džeko je već u odmakloj fazi pregovora sa Interom, a kako prenosi ‘Corriere dello Sport’, Kolarov je takođe na meti kluba iz Milana.

Već smo preneli da je Džeko na korak od prelaska u Inter, a izgleda da on i Kolarov ne mogu jedan bez drugog, pa tako postoji mogućnost da će i kapiten reprezentacije Srbije zajedno sa njim u Inter.

Italijanski list ‘Corriere dello Sport’ prenosi da je uprava Rome spremna da, maltene, pokloni Kolarova. Navodno, smatraju da Kolarov više nije u mogućnosti da pruža maksimum za klub, a sobzirom na platu od 2 ipo miliona eura, postoji velika šansa da napusti Rim.

Ono što je čudno u svemu ovome jeste to da je Roma spremna da pusti Kolarova bez obešećenja, tačnije, da raskine ugovor sa njim kako bi bio slobodan da potpiše za Inter.

Šta će se desiti, još uvek se ne zna, ali ukoliko dođe do ovog transfera, uprava Rome će morati brzo da nađe zamenu na levom boku. Jedan od igrača koji će gotovo sigurno dobiti šansu na toj poziciji jeste Luka Pelegrini, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmii u Kaljariju, gde je bio standardan.

Leave a Reply