EDF traži kompenzaciju od Rome

Euzebio Di Frančesko dogovorio je sve uslove sa Sampdorijom, ali da bi prešao u klub iz Đenove, moraće da raskine i dalje važeći ugovor koji ima s Romom do 2020. godine.

Popularni EDF dobio je otkaz na klupi “vučice” nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona protiv Porta, nakon čega ga je naslijedio Klaudio Ranijeri.

Kako prenosi “Skaj Sport Italija”, Di Frančesko, koji će naslijediti Marka Đampaola, razmislio je o ponudi Sampdorije i na kraju je prihvatio poziv predsjednika ovog kluba Masima Ferera, dogovorivši detalje trogodišnje saradnje.

Ipak, s obzirom da je još ugovorno vezan za rimski klub, isti će morati prvo da raskide, da bi preuzeo ekipu sa stadiona “Luiđi Feraris”.

Navodno, Di Frančesko traži kompenzaciju od bivšeg kluba, s obzirom da ga u novom očekuje manja plata nego što je imao na “Olimpiku” (tri miliona evra godišnje).

Prije dolaska na klupu Rome, 49-godišnji stručnjak sa mnogo uspjeha predvodio je Sasuolo, dok je prethodnio bio trener Lećea, Peskare i Virtus Lančana.

Za klupu Sampdorije kandidat je još (bio) Stefano Pioli.

(Izvor: MONDO)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *