Italijanski mediji kažu da se Džeko već dogovorio sa klubom iz Londona!

Šta će biti sa Edinom Džekom?

To je pitanje koje interesuje navijače Rome. Danas stiže vest koja se tiče interesovanja Vest Hema za napadača Vučice. A italijanski mediji kažu da se Džeko već dogovorio sa klubom iz Londona! I da je preostalo samo da dođe do dogovora između Rome i Vest Hema.

Aktuelni ugovor Rominog napadača ističe u junu 2020. godine, a Vučica baš i ne trči da mu ponudi novi ugovor. Kako piše Il Tempo, reprezentativac BiH po Rominom mišljenju košta 20.000.000 evra.

Il Tempo piše da je Džeko već dogovorio lične uslove sa Vest Hemom i da su Čekićari spremni da mu daju ugovor na dve godine sa sadašnjom platom koju ima u Romi. To je 4.500.000 evra na godišnjem nivou.

Jedini problem može da napravi Roma koja traži 20.000.000 evra. Džeko je osvojio Premijer ligu sa Mančester Sitijem pre nego što je stigao u redove rimskog kluba za 15.000.000 evra. Ove sezone se muči, dao je 12 golova na 32 utakmice u Seriji A, Ligi šampiona i Kupu Italije.

Foto: AS Roma

Džekova moguća destinacija nije samo Vest Hem, već i Inter. Roma želi da zaradi na Džeku, a jedina šansa za to je da ga proda ovoga leta.

Sigurno će odlazak iz Rome Džeku ubrzati i nervoza napadača koja se videla u okršaju s Stefanom El Šaravijem. Međutim, treba reći i da je Džekova supruga pre godinu i kusur stopirala mnogo atraktivniji transfer u Čelsi jer joj se nije vraćalo na Ostrvo gde je Džeko nekada nosio dres Mančester Sitija. I tu bi mogla da bude prednost Intera u odnosu na Vest Hem. 

Izvor: Mozzart Sport

Leave a Reply