Kolarov na meti huligana: “Prljavi Hrvatu, spusti se!”

Drugi put u nekoliko meseci, srpski fudbaler je na meti navijača iz Rima.

Prvo su huligani Lacija “naciljali” Sergeja Milinković-Savića zbog lošijih partija ove sezone, da bi sada i huligani Rome grafitima “napali” Aleksandra Kolarova koji je znao da podigne glas protiv njih, a ne da samo spusti glavu…

Prvo su autobus sa igračima gađali kamenjem i jajima, izrevoltirani zbog visokog poraza u Kupu od Fiorentine (7:1), da bi se pojavila i uvredljive poruke namenjene kapitenu Srbije.

“Kolarov je prljavi Hrvat” i “Kolarove, spusti se na zemlju”, napisali su huligani Rome.

Prethodno je Aleksandar Kolarov u javnosti komentarisao da “navijači ne znaju ništa o fudbalu” kao i da on “ne govori Đokoviću šta bi trebalo da radi”, nakon što su oni kritikovali njegove i igre njegovih saigrača u dresu Rome ove sezone.

Kapiten Srbije je poznat kao neko ko je često namrgođen i kao neko ko bez dlake na jeziku govori o gorućim temama, ali očigledno je da se to ne dopada navijačima Rome.

Zanimljivo je i da je Aleksandar Kolarov postigao gol u pomenutom teškom porazu od Fiorentine, ali ni zbog toga nije bio lišen kritika u javnosti, a u narednim danima videćemo šta će biti potez rukovodstva “vučice”.

Da li će stati na stranu igrača ili navijača…

(Izvor: www.mondo.rs)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *