Murinjo otjerao hrvatskog bisera iz Rome: Ovo je da se suza pusti, baš nemoguće! Zapitaš se u ovakvim situacijama…

Dinamo je u prethodnim godinama zaradio ogroman novac od prodaje velikog broja talentovanih fudbalera, a jedan od unosnih transfera bila je i prodaja Ante Ćorića u Romu. Ofanzivni vezista je zablistao kao golobradi mladić u Dinamu i “vučica” ga je platila 6.000.000 evra 2018. godine.

Od tada je upisao samo 48 minuta u dresu tima iz italijanske prestonice, a sada ga u timu ne želi ni Žoze Murinjo. Čim je stigao u Rim najavio je ogromnu čistku, a dio nje je i Ćorić.

Ofanzivni vezista će tako poslije pozajmica u Almeriji, Venlu i Olimpiji sada zaigrati i za Cirih. Daleko od toga da je opravdao očekivanja, mnogi su ga gledali kao budućeg predvodnika reprezentacije, ali on jednostavno nije uspio da se prilagodi nigdje gdje je bio.

Pričao je o svom neuspjehu nekoliko puta, ali ne krivi samo sebe.

“Ma da se suza pusti, nisam nikada razmišljao da odustanem ili tako nešto, ali ovo je baš nešto nemoguće. U tim svim situacijama se zapitaš, je*ote ono… Oprostite što psujem, baš ste me pogodili ovim pitanjem. Bio sam s 19 godina na EURU u Francuskoj i sam nekad ležim i kažem: ‘Ante, šta je ovo?'”, izjadao se hrvatskim novinarima Ćorić jednom prilikom-

Iako prihvata dio odgovornosti, on smatra da se neke stvari jednostavno nisu poklopile.

“Ne kažem da je neko drugi kriv, ali znam da nisam 100 odsto ja kriv. Povrede se događaju, ali opet ima i nekih drugih fudbalskih sitnica koje nisu bile na mojoj strani. Sada sam tu i pokušavam da se vratim što prije”, rekao je nedavno Ćorić o svojoj karijeri.

(Izvor: MONDO)

Leave a Reply