Ništa Juve, ništa Raiola, Zaniolo ostaje u Romi!

Otac Nicole Zaniola (Igor) potvrdio je da će vezista Rome potpisati novi ugovor sa “vučicom” i da Mino Raiola neće postati njegov menadžer.

“Sport Mediaset” prenio je informaciju da Juventus priprema “ogromnu” ponudu za Zaniola, koji je prosto “eksplodirao” ove sezone, dok je Raiola poručio da je spreman da “regrutuje” mladu italijansku zvijezdu.

Bilo kako bilo, Zaniolo senior izjavio je za “Corriere dello Sport” da od svega toga neće biti ništa.

“Raiola se raspitivao za Nicolu, ali Vigorelli će ostati njegov menadžer još dugo. Na kraju sezone održaćemo sastanak sa Romom oko novog ugovora i neće biti nikakvih problema. Obje strane žele da pregovore okončaju na pozitivan način, a sve sporedne stvari mogu samo da naštete Romi i Nicolu. Svi smo na istom brodu sa željom da se on razvija na pravi način. Ne smijemo uznemiravati navijače i klub. Roma ide na treće mjesto, slijedi i derbi, a zatim revanš sa Portom. Za njega je tim prioriret i želi da razmišlja samo o terenu”, rekao je Igor Zaniolo.

“Vikend je proveo kod kuće sa svojom majkom. Želi da ostane fokusiran na predstojeće mečeve u Seriji A i Ligi šampiona. Prvi meč sa Portom bio je dobar test, ali naravno da to nije dovoljno. Ne sporimo njegov kvalitet, ali očigledno ne smijemo stati sada jer još ništa nismo uradili. Njegov talenat mora biti potvrđen u finišu sezone, a onda i u predstojećim godinama. Ako stane na ta dva gola protiv Porta, onda smo na početku kraja.”

O predstojećem derbiju “Della Capitale” kaže:

“Spremni smo za duel sa Laziom. Derbi je uvijek posebna utakmica, sa fantastičnom atmosferom u gradu. Nicolo se ‘zapalio’, ali nadam se da je opušteniji od mene”, zaključio je stariji Zaniolo.

Leave a Reply