NOĆ KRALJEVA: Totti vs Figo!

Nedelju veče obavezno rezervišite za najveće legende fudbala! Na jednom terenu: Toti, Kasano, Pirlo, Figo, Roberto Karlos, Sedorf, Klajvert, kao i mnogi drugi!

”La notte dei Re’‘ iliti ”Noć kraljeva” je humanitarni meč u kojem uečstvuju brojne fudbalske legende. Sav prihod koji se sakupi u ovom meču ide dečijoj bolnici u Rimu, ”Bambino Gesu”.

Humanitarni meč će se igrati na stadionu na kom se organizuje finale na turniru ‘Italian Tennis Open’, koji se nalazi blizu Olimpika. Teniski teren će specijalno za taj meč biti rekonstruisan u fudbalski teren. Naravno, u pitanju je mali fudbal, ali igraće se 6 na 6, što je novina.

laroma24.it

‘Soccer Six’ je novina u svetu fudbala, koju promoviše IFDA (International Football Development Association), i predstavlja drugu fazu za fudbalere koji su od nedavno u penziji. Igraće se 2 poluvremena po 30 minuta, a zanimljivo je i to da ovde nema auta ni gol auta, tako da će lopta uvek biti u igri.

TEAM TOTTIFIGO TEAM
Peruzzi
Aldair
Candela
Cassetti
Chivu
Zambrotta
Aquilani
Perrotta
Pirlo
Pizzarro
Tommasi
Borriello
Cassano
Toni
Vitor Baia
Julio Cesar
Roberto Karlos
Hierro
Materazzi
Salgado
Cambiasso
Mendieta
Pires
Seedorf
Stanković
Kluivert
Nuno Gomes
Siamo Sabrosa

Totijev tim će igrati u crnim, a Figov tim u belim dresovima. Toti je uglavnom okupio ekipu sa kojima je igrao u Romi, nama dobro poznata imena, dok je Figo delimično svoj tim sastavio od bivših igrača Real Madrida i Intera.

asroma.com

Ovaj meč je na programu 2. juna, nedelja, u 21:00. Ovaj meč ćete moći uživo da pratite na Areni Sport 1!

Leave a Reply