Opet taj ligament kolena: Sada je Zapakosta žrtva

Ovo su desni bekovi Rome u poslednjih nekoliko godina i ovo su njihove povrede, svaki put ukršteni ligamenti: Florenzi (dva puta), Karsdorp, Bouah (Primavera, dva puta), Nura (Primavera) i danas, najvjerovatnije jer se čekaju rezultati- Zappacosta.

Lik je došao na pozajmicu od pola godine- godinu kao veliko pojačanje i mi smo od danas zvanično ostali na jednog desnog beka, Florencija i na jednog nepouzdanog- Santona. To u prosjeku ekipu godišnje košta desetak bodova. Suvišno je više bilo šta reći i pisati, svakodnevna je tema, ali ne može biti slučajno. Trigorija ima nešto što većini ne leži prilikom trenažnog procesa, govorili su da su tereni previše tvrdi, ne znam..

Ovako se ne iznose ni polusezone, a ne daj bže cijele. Najveća pojačanja iz godine u godinu postaju svakodnevni klijenti klinika i rehabilitacionih centara, a uz to smo ne znam koju godinu uzastopno ekipa sa najviše pogođenih stativa i prečki u prvenstvu. Bez faktora sreće možeš da budeš kombinacija Barselone, Brazila i Francuske- džaba ti je, bićeš peti maksimum. Pa ja sa Romom kad je na Soni uzmem tri okvira pogodin i izgubim nula jedan. Pitanje je samo DOKLE VIŠE OVO?

Zvanično: Zappacosta je out. Ligamenti.

Leave a Reply