Otišao je…

Gotovo je, Alessandro Florenzi je novi igrač Valensije. Jutros je otišao, a sinoć rekao novinarima da bi imao toliko stvari da kaže navijačima ali da nije emotivno spreman u ovom momentu. Momak je otišao da pokuša da igra lakši za breme koji je ovdje nosio kao Rimljanin, Romanista i kapiten. Tamo će vjerovatno biti el tano, kao DDR u Buenos Airesu.

Šteta, rekli smo da ne volimo kad Rimljani napuštaju, makar to bio i zaposleni u kafe baru u Trigoriji. Jer mnogo stvari vezanih za emocije nam leži na toj tradiciji. Tome svjedoči izraz lica samog Florenzija dok je bio na gejtu jutros. Ali, vjerovatno je došlo do tačke preko koje više nema puta, ni za njega ni za klub.

Ono što nam niko ne može zabraniti je da se nadamo da je ovo samo arrivederci do juna i da će pod suncem Španije pronaći onu formu i drskost koje su ga krasile prije strašnih povreda.

Čisto da ne prođe nezapaženo, 87- 51 (63%) u korist ostanka Florenzija rezultat je jučerašnjeg glasanja, pokazali ste da smo ipak romantičari, šta da se radi..

Forza Ale. Forza Roma iz Budve.

Leave a Reply