Ovako bi trebalo da izgleda Ranierijeva Roma!

Uvek pozitivni rimski gospodin pokušaće u kratkom vremenoskom periodu da izvede ekipu na pravi put, iako ga je sačekala užasna situacija po ulasku u svlačionicu.

Jedini adut Romanista mogao bi da bude Klaudio Ranijeri. Uvek pozitivni rimski gospodin pokušaće u kratkom vremenoskom periodu da na pravi put izvede potpuno razbijenu vojsku, iako ga je sačekala užasna situacija po ulasku u svlačionicu svog nekadašnjeg kluba.

Gotovo svi ključni igrači Vučice su povređeni. Kapiten De Rosi, , Kostas ManolasLorenco Pelegrini i Džengiz Under, suspendovani su Edin Džeko, Federiko Facio, Aleksandar Kolarov, dok je potpuno nejasna siutuacija oko Havijera Pastore, koji navodno nije bio povređen, već je pokvario odnose sa Di Frančeskom. U sastavu za večerašnji meč sa Empolijem (20.30) trebalo bi da se nađe Nikolo Zaniolo, koji je takođe imao problem sa povredom.

Mozzart sport

Kako javljaju mediji na Apeninima, Ranijeri će promeniti formaciju iz kod Di Frančeska “zakucane” 4-3-3 u 4-4-2, a tandem najisturenijih igrača rimskog tima činiće Stefan el Šaravi i Patrik Šik.

Ispred Olsena zaigraće FlorenciŽesusMarkano i Santon, dok će vezni red činiti ZanioloKristanteN’Zonzi i Klajvert.

Vučica je potpuno potonula nakon eliminacije od Porta u osmini finala Lige šampiona, ali je to samo bio logičan splet događaja nakon debakla u rimskom derbiju (0:3).

Do kraja sezone pred Rimljanima je ostalo još 12 utakmica, što je dovoljan prostor da se uz seriju dobrih rezultata dođe i do velikog rezultata.

Leave a Reply