Palota, Manolas, De Rossi: Opet smo pokradeni!

Teško su u Romi podneli eliminaciju od Porta u osmini finala Lige šampiona. Pored nadahnutog domaćina, Vučici su presudile odluke turskog arbitra Čakira uz pomoć VAR-a. Posebno su u Rimu kivni zbog situacije iz poslednjeg minuta drugog produžetka kada je u šesnestercu domaćina pao Šik. I to posle kontakta sa Maregom.

Vrlo teška odluka…
„Tražili smo VAR u Ligi šampiona jer su nas oštetili u polufinalu prošle godine protiv Liverpula,  dobili smo ga i opljačkali su nas. Šik je očigledno bio oboren u kaznenom prostoru. Umoran sam, odustajem od ovih stvari“, poručio je predsednik Rome Džejms Palota.

Ništa blaži nisu bili ni fudbaleri Rome Kostas Manolas i Danijele De Rosi.
„To je za mene sramota, ne možeš tako da izbaciš jedan tim. Prošle sezone nisu nam dali dva penala protiv Liverpula i izvinili su nam se, ali sada postoji VAR i sve može da se vidi. Nema izgovora“, rekao je grčki štoper.

Grčki defanzivac smatra da je Čakir pogrešio jer je bio jasan kontakt Marege i Šika.
„Čakir mi je rekao da su mu iz VAR sobe preneli da nije ništa, ali je bio jasan kontakt. To može da se vidi i nije mi jasno zašto nije penal“.

I iskusni Danijele De Rosi izneo je zamerke na račun Čakira.
„Jasno je da je bio penal nad Šikom. Prošle godine sam rekao da bismo bili u finalu da je bilo VAR-a, a opet se isto dešava. Ipak, ova stvar nema veze sa tehnologijom, već ljudskom greškom“, jasan je De Rosi

Izvor: Mozzart Sport

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *