Pelegrini: ”Značajna pobeda, sada je fokus na derbiju!”

Lorenzo Pelegrini priznaje da su juče ”izbegli metak”, pošto su u poslednjem minutu utakmice ostvarili pobedu nad Frozinoneom, koji su pretposlednji na tabeli.

Ne može bez drame!

Lorenzo Pelegrini je u jučerašnjoj utakmici bio strelac drugog gola. Strelac prvog, kao i odlučujećeg gola u 95. minutu, bio je napadač Rome, Edin Džeko.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepostet von AS Roma Balkan am Samstag, 23. Februar 2019

Nakon utakmice, Pelegrini je dao kratak intervju, u kom je izjavio sledeće:

”Jučerašnja pobeda je od vitalnog značaja. Morali smo da pobedimo, a koliko nam je to značilo, možete videti i po načinu na koji smo slavili Edinov pogodak na kraju utakmice.”

”Gostovanje Frozinoneu nije nimalo lako, vrlo su agresivni na malom terenu. Nismo odustajali i na kraju smo ostvarili pobedu.”

”Da smo ispustili dva boda, to bi bilo veliko razočarenje sa sve. Sada, tu je derbi, a iza nas su nekoliko vezanih pobeda.”

”Derbi je, kao i uvek, teška utakmica. Oni će biti uzbuđeni, ali ćemo tako biti i mi.”

Pelegrini je proslavio gol sa palcem u ustima – gest koji je imao poseban značaj

”Želja za pobedom je bila velika, bilo je prelepo kada smo slavili sa celom klupom.”

”Mi smo veoma bliska grupa, koja se bori do poslednjeg trenutka.”

”Moja proslava gola je posvećena mojoj ženi koja je u drugom stanju. Posvećujem ovu pobedu mojoj ćerkici koja će uskoro doći na ovaj svet.”

Leave a Reply