Petraki završio još dva transfera: Italijan i Francuz nova pojačanja Rome!

Nakom Diavare, Spinacole i Pau Lopeza, Petraki je u Romu doveo još dva igrača: Đanluku Mančinija i Žordana Veretua.

Već se dugo spekulisalo o dolasku ova dva igrača u najveći rimski klub, a prema uvek pouzdanom Di Marziju, dogovor je konačno postignut.

Kada je u pitanju mladi Italijan, Petraki je uspeo da dogovori pozajmicu, ali sa obavezom otkupa naredne godine. Pozajmica će Romu koštati 2 miliona eura, dok će obavezan otkup iznositi 19 miliona. Uz sve to, Atalanta ima pravo na dodatnih 5 miliona, ukoliko se ispune određeni bonusi. Mančini će već sutra odraditi preglede i potpisati ugovor sa Romom.

Osim njega, iskusni Francuz je takođe novo pojačanje kluba. Žordan Veretu će se nakon dve sezone u Fiorentini pridružiti Romi. Di Marzio prenosi da će za njegove usluge Roma izdvojiti oko 17 miliona eura, uz dodatnih 2 miliona na ime bonusa. Za Veretua je spremljen petogodišnji ugovor, po kom će zarađivati 2,5 miliona eura po sezoni.

Mančini i Veretu su četvrto, odnosno, peto pojačanje Rome u ovom prelaznom roku. Ali, tu se Petraki neće zaustaviti. Mediji predviđaju da je sledeći na redu Tobi Alderveireld, sa kojim se Roma već neko vreme povezuje.

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *