Petraki završio još dva transfera: Italijan i Francuz nova pojačanja Rome!

Nakom Diavare, Spinacole i Pau Lopeza, Petraki je u Romu doveo još dva igrača: Đanluku Mančinija i Žordana Veretua.

Već se dugo spekulisalo o dolasku ova dva igrača u najveći rimski klub, a prema uvek pouzdanom Di Marziju, dogovor je konačno postignut.

Kada je u pitanju mladi Italijan, Petraki je uspeo da dogovori pozajmicu, ali sa obavezom otkupa naredne godine. Pozajmica će Romu koštati 2 miliona eura, dok će obavezan otkup iznositi 19 miliona. Uz sve to, Atalanta ima pravo na dodatnih 5 miliona, ukoliko se ispune određeni bonusi. Mančini će već sutra odraditi preglede i potpisati ugovor sa Romom.

Osim njega, iskusni Francuz je takođe novo pojačanje kluba. Žordan Veretu će se nakon dve sezone u Fiorentini pridružiti Romi. Di Marzio prenosi da će za njegove usluge Roma izdvojiti oko 17 miliona eura, uz dodatnih 2 miliona na ime bonusa. Za Veretua je spremljen petogodišnji ugovor, po kom će zarađivati 2,5 miliona eura po sezoni.

Mančini i Veretu su četvrto, odnosno, peto pojačanje Rome u ovom prelaznom roku. Ali, tu se Petraki neće zaustaviti. Mediji predviđaju da je sledeći na redu Tobi Alderveireld, sa kojim se Roma već neko vreme povezuje.

Leave a Reply