Pogodite tačan rezultat i osvojite nagradu!

U saradnji sa stranicom hzc.eyewear, organizujemo nagradnu igru: pogodite tačan rezultat u utakmici između SPAL-a i Rome i osvojite naočare sa motivima našeg kluba!

Nagradnu igru organizujemo na našem Instagram profilu. Delimo jedne naočare. Nagradna igra kreće večeras u 21:00, tada ćemo objaviti sliku na našem Instagram profilu na kojoj ćete moći da ostavite komentar. Osim tačnog rezultata, neophodno je napisati i broj kornera na utakmici, kako bismo lakše odredili pobednika.

-Ukoliko dva ili više učesnika imaju isti tačan rezultat i broj kornera, pobednik je onaj ko je prvi napisao komentar.
-Ukoliko više vas pogodi tačan rezultat, a niko ne pogodi broj kornera na utakmici, pobednik je onaj ko je bio najbliži sa prognoziranjem kornera.
-Ukoliko niko ne pogodi tačan rezultat. pobednika ćemo nasumice odabrati.

https://www.instagram.com/p/BumhHYNhMyO/

Pravila nagradne igre:

  1. Zapratite naš Instagram profil, kao i profil hzc.eyewear: (https://www.instagram.com/asromabalkan_official/ i https://www.instagram.com/hzc.eyewear/ );
  2. Lajkujte objavu vezanu za nagradnu igru na našem Instagram profilu (večeras od 21:00);
  3. U istoj objavi, napišite komentar sa tačnim rezultatom i brojem kornera na utakmici (na primer: 0:0, 5 kornera). Zvanične informacije u vezi broja kornera uzimamo sa zvaničnog sajta lige.

Sa jednog instagram naloga možete napisati samo jedan komentar. Ukoliko sa istog naloga napišete više komentara, nijedan se neće uvažiti. Međutim, možete zamoliti Vaše prijatelje da takođe prognoziraju rezultat sa svojih naloga i povećaju vam šansu za dobitak. Isto tako, ukoliko nemate Instagram profil, takođe može neko od vaših prijatelja umesto vas da prognozira, neophodno je samo poštovati pravila naše nagradne igre.

Komentare možete pisati do subote u 16:00, nakon toga nijedan komentar nećemo uvažiti. Utakmica sa SPAL-om se igra u subotu u 18:00, a pobednika ćemo proglasiti najkasnije u nedelju.

Nadamo se da je ovo samo jedna u nizu nagradnih igara koje organizujemo. Srećno!

Leave a Reply