Poraz u derbiju, jedno u nizu ovogodišnjih razočarenja

Nadali smo se da će večeras biti neka ljepša priča, ali šta je tu je..
Poraz u derbiju, jedno u nizu ovogodišnjih razočarenja i činjenica da jednostavno nije to ekipa koja može daleko i visoko da ide, bar ne sa ovim igračkim kadrom. Mnogo mnogo limitiranih pojedinaca, loša transfer politika čiji je nasvježiji primjer januarski propust, odnosno štoper koji nije doveden da probudi zadnju liniju koja gleda (s nama zajedno) u Manolasa kao boga, ne grčkog nego apsolutnog, loša forma onih koji bi možda i pokazali više i, kao šlag na sve to, dva miliona povreda koje su toliko učestale da bi navele na razmišljanje svakog medicinskog radnika koji zna što je fudbal. E taj miks nas ove godine kao preteško breme vuče ka dnu.

Što se utakmice tiče, potpuno zaslužena je njihova pobjeda, niko iz Rome nije bio bolji ili gori od ostalih, sve je bilo sivo od početka do kraja. Ostaje da vidimo kako će ovo dalje da ide, Porto sigurno ne gubi vrijeme čekajući nego će se truditi da nam naplati sve iz prvog meča.

Nedostatak hemije je mnogo opasna stvar. Samo nam nije jasno što je uzrok i kad završava ovogodišnje ludilo- tri pobjede pa dva poraza pa debakl pa oped pobjede i sve tako u krug. Mnogo čudno.

Dvije stvari su sigurne- prva da je u ovakvim noćima mnogo lakše nemati nego imati neku stranicu poput ove, vezanu za Romu i druga da nikakve, pa ni ove okolnosti, neće učiniti da izostane podrška.

Forza Roma. Sempre sia lodato.

Leave a Reply