Priča nije nova, ali je ponovo aktuelna: Crvena zvezda i Aleks Kolarov

Pitanje nije novo, ali je ponovo aktuelno: Aleksandar Kolarov u Crvenoj zvezdi?

Što se italijanske “Gazete delo sport” tiče, taj razgovor mogao bi da usledi prilično brzo, pre nego što kapiten reprezentacije Srbije donese odluku o sledećem potezu u karijeri.

Levonogi bombarder iz Zemuna, koji će u novembru napuniti 34 godine, postaće slobodan igrač narednog juna, što znači da bi već u januaru imao pravo da pregovara i potpiše za naredni klub, a onda i ostvari transfer na kraju sezone.

Ipak, “Gazeta” ne isključuje mogućnost da strelac 11 golova za “orlove” u međuvremenu produži ugovor sa rimskim klubom. U ovom trenutku, direktori Rome nude pouzdanom levom beku produžetak saradnje do 2021, uz mogućnost aktiviranja dodatnih godinu dana ugovora ako se obe strane slože oko toga.

Najplaćeniji srpski fudbaler u “kalču” doputovao je u Staru Pazovu i trenirao pod vođstvom selektora Ljubiše Tumbakovića, a naredne nedelje ili meseci doneće odgovor na pitanje o njegovom eventualnom povratku u srpski fudbal posle 12 godina.

Bivši fudbaler Čukaričkog i OFK Beograda u međuvremenu je nastupao za Lacio, Mančester siti i Romu, a letos je otvoreno govorio o razgovorima koje je vodio sa generalnim direktorom Crvene zvezde, Zvezdanom Terzićem.

(Izvor: MONDO)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *