Ranieri je samo privremeno rešenje, ali ko će izgraditi nove temelje Rome?

Iskusni stručnjak nije dugoročno rešenje osim ako ne napravi neko čudo u narednih 11 utakmica, tako da se očekuje novo ime na klupi Rome narednog leta.

Nekadašnji fudbaler, kasnije i strateg “Vučice” dohvatio se veoma nezahvalnog posla, u Trigoriji se svi nadaju plasmanu u Ligu šampiona i naredne sezone. Na tri smo boda zaostatka od četvrtoplasiranog Intera, tako da to i nije tako nemoguće.

U klubu se već kuju planovi za narednu sezonu, Ranijeri je samo prelazno rešenje do kraja sezone. Tada bi trebalo da se ostvari velika želja verovatno Franka Baldinija i da se dovede Marko Đampaolo, tvrdi Mesađero.

Strateg Sampdorije privukao je pažnju atraktivnim fudbalom svoje ekipe, Fabio Kapelo ga je označio kao najboljeg mladog trenera na Apeninima što nije mala stvar. A svi znamo koliko su dobri Kapelo i Baldini. Franko inače odavno nije u upravi kluba ali se smatra jedinim Palotinim savetnikom od poverenja.

Javna je tajna da je prvi čovek Sampe Ferero veliki Romanista. Tako da ce gotovo sigurno dozvoliti Đampaolu odlazak sa Marasija pod uslovom da stigne poziv od najvećeg Rimskog kluba.

Leave a Reply