Sleteo Fonseka! Uskoro stiže i Petraki, a sa njim još dva igrača!

Rano jutros, na aerodromu u gradu Fjumičino, sleteo je novi trener Rome, Paulo Fonseka!

“Biti trener Rome je za mene veliko zadovoljstvo, i veoma sam uzbuđen i motivisan. Ovo predstavlja veliki izazov, ali verujem da svi zajedno možemo ostvariti velike ciljeve. Kada sam dobio poziv, nisam ni na trenutak razmišljao, već sam odmah znao gde ću nastaviti svoju trenersku karijeru”, izjavio je Portugalac za Roma TV.

Do prvog jula se očekuje i zvanično predstavljanje Đanluke Petrakija, koji će naslediti Monćija na mestu sportskog direktora. Međutim, Roma je ‘morala’ da izvrši kompezaciju, pa je tako u Torino poslala svoja dva mlada igrača: Flavio Bukrija i Fredija Greka.

Navodno, on već radi na određenim transferima za Romu, a želje Fonseke su Žordan Vertu i Ismaili.

Prema pisanju medija u Italiji, Roma je favorit za dovođenje igrača Fiorentine, a cena po kojoj je klub iz Firence spreman da pusti igrača iznosi oko 22 miliona eura. Prema Di Marziju, njemu je ponuđena plata u iznosu od 2 ipo miliona eura po sezoni.

Drugi igrač koji je veoma blizu Rome je Ismaili, sa kojim je Fonseka sarađivao u Šahtjoru. Sobzirom da je Kolarov blizu napuštanja kluba, a budućnost mladog Luke Pelegrinija i dalje nije poznata, Ismaili je možda i najrealnija opcija za poziciju levog beka.

Leave a Reply