Šok za Italijane – udaljeni iz reprezentacije!

Mlada reprezentacija Italije večeras igra odlučujući meč za plasman u polufinale Evropskog prvenstva do 21 godine, a duel sa Belgijancima dočekuje bez dvije zvijezde – Moaza Kena i Nikola Zaniola!

Naime, fudbaleri Juventusa i Rome, kako prenose italijanski mediji, udaljeni su iz reprezentacije jer su zakasnili na sastanak, nakon čega je selektor Luiđi Di Bjađo odlučio da budu kažnjeni.

Zaniolo zbog suspenzije svakako ne bi bio u sastavu za duel sa Belgijom, dok je Ken trebalo da bude starter.

Ipak, “azurini” će večeras od 21 čas na stadionu “Mapei” u Ređo Emiliji biti lišeni usluga dva veoma bitna igrača.

Otežavajuća okolnost za Kena bio je video snimak, koji je danas postavio na svoj Instagram profil, na kojem pjevuši pjesmu “Reci mi gdje i kada, neću kasniti večeras”. Video je kasnije uklonjen, ali je ipak dospio u javnost.

Još nije saopšteno da li će se njih dvojica vratiti u nacionalni tim ukoliko Italijani obezbijede plasman među četiri najbolje mlade selekcije Starog kontitenta, ali sigurno da će današnji događaj ostaviti posljedice na mlade nade italijanskog fudbala, ali i domaćina EP.

Kena bi večeras u prvoj postavi trebalo da zamijeni Patrik Kutrone.

Italijani su trenutno drugoplasirana selekcija grupe A sa tri boda, koliko ima i Španija, dok je lider Poljska sa šest bodova.

Plasman u polufinale obezbijediće samo pobjednici grupa, te najbolja drugoplasirana reprezentacija iz tri grupe.

(Izvor: MONDO)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *