Šta je značio OVAJ gest Kolarova? (VIDEO)

Aleksandar Kolarov već neko vrijeme je na udaru navijača Rome.

Iako srpski reprezentativac ove sezone sjajno igra u fazi napada (postigao šest golova u Seriji A), nezadovoljstvo pristalica “vučice” odnosi se na njegova izdanja u defanzivnoj liniji, te na česte verbalne sukobe sa navijačima, odnosno ljubiteljima fudbala koji imaju suprotno mišljenje u odnosu na njegovo.

Kolarov je tako nedavno izjavio da navijači ne bi trebalo da komentarišu njegove nastupe jer se ne razumiju u fudbal, što je sa južne tribine “Olimpika”, gdje su smještene najvatrenije pristalice Rome, dočekano na “nož”.

Sve je uzburkao i debakl Rome u Kupu Italije od Fiorentine (1:7), kada su se navijači rimskog kluba dodatno obrušili na lijevog beka svog tima.

Kapiten Srbije tada je doživio brojne neprijatnosti, a u Vječnom gradu osvanuli su grafiti “Kolarov je prljavi Hrvat” i “Kolarove, spusti se na zemlju”.

Roma je u petak, na stadionu “Bentegodi” u Veroni, protiv Kjeva, slavila ubjedljivo 3:0, a posljednji pogodak na meču postigao je upravo Kolarov.

Srbin se tokom slavlja poklonio, a ovaj gest podijelio je navijače Rome, koji su i pored ubjedljivog slavlja u Gradu ljubavi, nerijetko zvižducima pratili Kolarova.

Neki smatraju da je u pitanju još jedna provokacija Kolarova, dok drugi vjeruju da je to bio gest izvinjenja, kojim je srpski fudbaler želio da pomiri “zaraćene” strane.

Trener Rome Euzebio Di Frančesko morao da odgovara na pitanja novinara o ovom slučaju, a stao je na stranu svog igrača.

“Mislim da je to bio sjajan gest, kojim se izvinio navijačima. Igrao je povrijeđen cijeli mjesec, a nadam se da će nastaviti sa ovakvim izdanjima. Nikada nisam dovodio u pitanje njegove ljudske kvalitete”, poručio je strateg “vučice”.

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *