Štoperski tandem od 50 miliona

Romina odbrana u prošloj sezoni nije bila na visokom nivou. Zbog toga, Petraki želi da je rekonstruiše i na umu već ima dva štopera koja želi dovesti.

Nakon odlaska Manolasa, potrebno je naći novog igrača u odbrani. Međutim, osim Grka, Romu će najverovatnije napustiti i Markano, koji danas nije prisustvovao treninzima. Mediji prenose da je spreman na povratak u Porto, za sumu od 5 miliona eura.

Blizu odlaska je i mladi Bianda, koji nije uspeo da se nametne Di Frančesku prošle sezone. Za njega je zainteresovan francuski Nant, koji želi da dovede Francuza na jednogodišnju pozajmicu.

Ukoliko se realizuju i ova dva transfera, Petraki će morati da dovede barem još dva štopera, a jedan od njih je na korak prelaska u klub.

U pitanju je Mančini, mladi defanzivac Atalante. Od početka prelaznog roka, Mančini se dovodi u vezu sa Romom. La Stampa prenosi da je Petraki dogovorio Italijana za sumu od 26 miliona eura i da će defanzivac biti Romin igrač u narednih 48 sati.

Dobra stvar je da Roma neće morati da plati dogovoreni iznos sada, već će to učiniti naredne sezone, pošto će igrač doći na pozajmicu sa obavezom otkupa.

Drugo ime koje se povezuje sa Romom je iskusni defanzivac Totenhema, Tobi Aldervejreld. Njegov ugovor sa klubom iz Engleske ističe naredne sezone, a osim toga, ima i otkupnu klauzulu od 25 miliona.

Totenhem već neko vreme želi Zaniola u svojim redovima, pa bi mladi Italijan mogao da bude uključen u ovaj transfer.

Leave a Reply