Transfer novosti: Manje od 48 sati do kraja prelaznog roka, ko će u Romu, a ko van Rome?

Januarski prelazni rok se u Italiji završava 31. januara u 20:00. Do sada, Monći nije doveo nijednog igrača, niti je neki igrač Rome otišao iz kluba.

Najverovatniji transfer, koji nas očekuje u narednim satima, je transfer Domagoja Vide iz Bešiktaša u Romu.

Image: hns-cf.eu

Kako prenosi Sky Sport, Monći je poslao zvaničnu ponudu za hrvatskog štopera u iznosu od 7,5 miliona eura. Bešiktaš razmatra ponudu, navodno traže 10 miliona, ali po svemu sudeći, doći će do sporazuma i Vida će biti Romino prvo, a vrlo verovatno i jedino, Romino pojačanje u ovom roku.

Još jedno ime sa kojim smo se povezivali jeste Vilmar Barios, vezni igrač Boke Juniors.

Image. tn.com.ar

Sportski direktor Nikolas Burdiso, ujedno i bivši štoper Rome, izjavio je danas da nije stigla zvanična ponuda za Bariosa. Međutim, nije demantovao da se pregovaralo za Kolumbijca. Monći želi da dovede Bariosa na pozajmicu, a razlog tome je nepovoljna finansijska situacija kluba.

Sa druge strane, jedan igrač Rome je na korak od odlaska iz kluba, a to je levi bek Luka Pelegrini.

Image: LaPresse

Međutim, reč je o ‘suvoj’ pozajmici. Za mladog igrača Rome je zainteresovan Kaljari, a Monći je spreman da ga pusti na pozajmicu kako bi mu pružio neophodnu minutažu. Ukoliko dođe do transfera, na levoj strani Roma će ostati samo na Kolarovu, koji ne pruža baš najsjanije partije za najveći rimski klub ove sezone.

Leave a Reply