Zvezda zainteresovana za Kolarova?

Bombastična vest stiže iz Italije.

Aleksandar Kolarov (33) mogao bi da napusti Romu ovog leta i pojača Crvenu zvezdu, za koju je igrao u mladim kategorijama, objavio je specijalizovani portal “Football Italia”.

Prema pisanju “Gazete delo Sport”, iskusni bek razmatra svoje opcije posle najavljenih, radikalnih promena na “Olimpiku” pod vođstvom klupske legende, Frančeska Totija.

Aktuelni ugovor kapitena srpske reprezentacije ističe u junu 2020. godine, a italijanski novinari kontaktirali su generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

“Za Aleksandra su vrata uvek otvorena i moja je želja da se vrati ovde”, izjavio je Terzić za “TeleRadioStereo”.

Kolarov je nedavno u intervjuu za “DAZN” govorio o odlazećem kapitenu “vučice” Danijeleu De Rosiju, objasnivši da, za razliku od Italijana, on nije nastupao za klub za koji navija.

“Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam imao sreću da zaigram u njoj, jer nam se ambicije nisu poklopile. A, on je imao mogućnost da igra za tim koji voli”, izjavio je tom prilikom Kolarov.

Iskusni bek i Terzić sarađivali su u OFK Beogradu tokom sezone 2006/07, posle koje je Kolarov prešao u Lacio i počeo uspešnu inostranu karijeru, koja traje duže od decenije.

(Izvor: MONDO)

Molimo vas podelite tekst na društvenim mrežama
126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *